Friday, 15 April 2016

my heart


Cinta letaknya di hati, meskipun tersembunyi, namun getarannya jelas sekali. Ia mampu mempengaruhi fikiran sekaligus mengendalikan tindakan kita sehingga kadangkala kita melakukan hal terbodoh tanpa kita sedari

Cinta itu buta. Cinta itu tidak memerlukan cahaya matahari untuk menyuluh jalan sang pencinta itu walaupun jalan itu amat sukar dan berliku. Cahaya hati dan perasaan sudah cukup untuk menerangi segalanya.

Cinta tidak boleh dipaksa dan cinta bukan datang dengan sekelip mata. Cinta bagaikan bintang di langit sana. Terlalu banyak yang bercahaya indah tetapi cuma satu yang akan jadi igauan pemujanya.

Cinta itu bukanlah menyayangi yang sempurna tapi cinta itu menyayangi yang tak sempurna menjadikannya lebih sempurna.

Bersyukurlah Anda yang merasakan CINTA,memberi CINTA kepada orang-orang di sekitar dan menerima CINTA dari orang-orang di sekitar.

Cinta itu HADIR setiap saat
Cinta itu TERASA dalam tindakan
Cinta itu TERUCAP dalam senyuman
Cinta itu BERSINAR dengan tatapan
Cinta itu HANGAT dalam dakapan
Cinta itu MENYENGAT lewat belaian













assalamuaikum ni la tunang yana . handsome kan org dia hehehee .. sepadan tak? inshallah sepadan rmai ckp muka kami sama hehehhe ohh muka sama means jodoh la ye? ahahhahaa ok yana pun actually mcm tak percaya yg yana ni dh jd tunang org and dh nk kahwin n one day dh nk jd mammy omggg serious ke kadang tertanya-tanya juga dlm hati mcm xpercaya yg aku dh jd tunang org . sedangkan dlu aku takpercaya dgn lelaki and selalu ckp nk kahwin lmbt tetiba tupppppp dh bertunang n dh nk kahwin wahhhwahhh hahahahaha nk tergelak bila fkir balik dlu aku selalu ckp dgn ank menakan aku yg aku takkan kahwin lg selagi ank menakan aku smua kahwin dlu nowww apa cerrr????? wuawuaweua nak buat mcm mana kan allah dh letak jodoh mcm tu awl so takboleh nk halang kita mampu merancang allah yang tentu kan segalanya.











My engagement

Hi assalamualaikum lama tak upload and sign in blogger dh berhabuk dh blogger lama tak updates
ok yana nak shared yana dh bertunang 12/12/2015(sabtu) .... WHATTTTTT !!! terkejut ye tetiba buka2 blogger dh bertunang rupanya . ok yana tak jemput rmai sngt sbb rmai fmly lelaki yang dtg , lagipun bertunang je kan belum kahwin lagi . inshallah kahwin yana akn jemput korang smua okeyyy . nak tngok tak gmbr yana bertunang ok jap yana shared dgn korang ok gmbr tunang yana hehehehe. tq guys sudi singgah blogger yana ....